Stickers enzo....

Ook ben ik in het bezit van een Silhouette Cameo, een apparaat met heel veel hobby mogelijkheden.

Je kan er vooral mee snijden, bijvoorbeeld papier of karton, sticker of flexfolie, dit laatste kan je onder andere op kleding strijken.

Dus u kan u nog steeds bij mij een bestelling doen om iets te laten borduren maar ik kan ook iets maken dat ergens op gestreken of geplakt kan worden.

Hieronder ziet u wat van mijn oefenprojecten:

 

Ook dit apparaat werkt via een computerprogramma, ik kan een tekst typen in de lettertypes die ik op mijn computer heb geinstalleerd en als ik het heb, of kan maken, kan ik er een plaatje bij zetten en dan er een snijpatroon van maken.

Daarna kan ik de opdracht naar mijn Silhouette sturen, daar doe ik dan in, wat ik wil snijden, sticker of flexfolie en dan gaat hij snijden.

Er zijn vele verschillende kleuren, sticker en flexfolie, ik heb niet zo heel veel materialen hiervoor op voorraad, als u het wil, kan ik dat bestellen, het kost hierdoor een paar dagen langer voordat ik uw bestelling kan maken.

De artikelen waar u het op wilt hebben, mag u zelf aanleveren, maar ook hiervoor geldt dat dit op uw eigen risico is, ik wil ook altijd in de winkels bij ons in de buurt kijken of ik een artikel voor u kan vinden.

De kosten kan ik niet precies vooraf vertellen, want dat is geheel afhankelijk van wat ik nodig heb aan materiaal.

Als u vragen heeft dan kan u contact met mij opnemen, dan zal ik mijn best doen om die te beantwoorden.

Ik heb geen strijkpers, dus het zou kunnen zijn dat de bedrukking na een aantal keren wassen loslaat, maar als u het kledingstuk binnenste buiten doet en dan met de strijkijzer, zonder stoom er weer overheen gaat, zit het meestal weer vast, of strijken met bakpapier tussen het materiaal en het strijkijzer, om deze reden is het niet verstandig  (bedrijfs)kleding wat vaak gewassen gaat worden door mij te laten bedrukken.

Bestelling die ik met mijn de Silhouette gemaakt heb:

 

Nog wat voorbeelden van dingen die ik gemaakt heb.